LP Ledenportaal

Welkom op het LP Ledenportaal van de LP!

U bent lid van de LP of u wil dit worden, top! We zijn een levendige politieke vereniging en voor (nieuwe) leden die meer wegwijs willen worden is er nu dit ledenportaal. We willen graag dat ieder lid zich snel thuisvoelt bij de LP, onze leus is dan ook ‘U zit goed bij de kampioen van de vrijheid!’. Om te helpen geven we hier enige informatie over onze vereniging en uw rol als lid, commissielid, bestuur en ledenvergaderingen/-events.

Als u bij de LP langskomt dan betekent dit ook vaak dat u als liefhebber van vrijheid en politiek nauwer betrokken raakt bij de politieke vereniging, u praat met andere geïnteresseerden en sympathisanten over recente gebeurtenissen, algemeenheden, de filosofie van de vrijheid en wat er zoal gebeurt bij de LP.

Leven in vrijheid, een plezier!

Aanmelden voor bestaande gebruikers
   

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.